dilluns, 9 de febrer del 2015

Benvinguts a la Setmana Cultural 2015. Taller 1.

Benvolgudes famílies,
A l’Escola Pia ja estem de Setmana Cultural  –quines ganes que teníem!- i l’activitat frenètica ha arribat al nostre centre.
Aquest matí han començat els Tallers de Setmana Cultural on es treballa la fotònica, ja que com molt bé sabreu, aquest és l’Any Internacional de la Llum.
Només d’arribar al matí hem canviat tots els companys, companyes i mestres de referència i ens hem agrupat per interedats des de P3 a P5. Aquesta nova manera de treballar ha sigut molt fructífera perquè els més grans ajudaven a entendre, resoldre, fer hipòtesis... sobre diferents qüestions de fotònica als més petits, i al mateix temps, aquests ajudaven a consolidar els aprenentatges dels més grans a través de les seves explicacions i les comprovacions dels fets.
Així doncs, l’activitat d’avui ha consistit en experimentar la reacció de la llum en xocar sobre diferents materials, textures i colors per a veure com aquests influeixen sobre el seu reflex. 
Aquest ha sigut un dels primers passos per a respondre la pregunta Per què cal dur ulleres de sol quan anem a la neu?" I estem segurs que ho aconseguirem!

Bona setmana cultural a tots i una abraçada.