dimecres, 19 d’octubre del 2016

ENS ESTRENEM AMB EL TREBALL PER RACONS

Els nens i nenes de P3 hem descobert que jugar és una bona manera d'aprendre coses noves. Quan fem racons podem treballar les àrees a través de diferents jocs i alternatives, cada nen es converteix en protagonista del seu propi aprenentatge a partir de les 4 guies (mestres) de racons:

Al racó de dits fins agafem cigrons amb pinces i els posem dins un pot, amb les pinces de servir aprenem motricitat fina posant petits taps dins unes oueres, enfilem, introduïm diners dins una guardiola per treballar la pinça, fem seriacions amb agulles d'estendre roba, fem traços amb farina i sorra, amb retoladors, guixos, la taula de llum... 

També tenim els racons de cor vermell, cor groc i cor verd on hi treballem lògica, matemàtica, seriacions, puzles, seqüències temporals, dòminos, pesos, textures, longituds, números, lletres, quantitat-grafia, orientació espaial, expressió oral, creativitat i un munt de coses més, tenim els armaris plens d'activitats per aprendre d'una manera divertida!

Als racons de pintura, estampació i modelatge  estem creant amb elements de la tardor que podem anar a mirar amb una LUPA al racó d'observació que tenim al passadís. 

A part d'això podem escoltar contes al racó d'audició i fer activitats d'aprenentatge als racons d'ordinador i  d'Ipads