dimecres, 14 de febrer del 2018

L'OXIGEN, EL DIÒXID DE CARBONI I ELS VIRUS DES DELS NOSTRES ULLS


Famílies,

Després de pensar com podíem fer un aparell respiratori a la nostra aula també volíem fer l’aire bo i dolent i els virus però, un dels nostres dubtes era saber com eren. En tots els documents i vídeos que havíem mirat els havíem vist molt diferents. Alguns tenien ulls, d’altres no. Alguns tenien braços, altres només cames. Alguns eren verds, altres gros, blaus... Per això nosaltres vam decidir representar, com nosaltres creiem que eren, els virus, el Co2 i l’O2.

Ens vam dividir en dos espais i uns es van encarregar del virus i altres del diòxid i l’oxigen. Com que sabem que el diòxid i l’oxigen sempre són iguals vam posar-nos d’acord entre nosaltres i vam decidir com els podíem fer. En el cas dels virus no és així, ja que de virus n’hi ha molts i fan coses molt diferents, per tant cada nen i cada nena el podia fer com creia que era i a més escriure quin tipus de mal feia.

Ara només ens queda instal·lar-lo a l’aparell respiratori que tenim a l’entrada de la classe. Si veniu dissabte el podreu veure!

Clica per veure les fotos