dimecres, 7 de març de 2018

JA CONEIXEM LA BIBLIOTECA

ELS ALUMNES DE P3 HAN FET UNA SORTIDA A LA BIBLIOTECA D'OLOT PER CONÈIXER QUINES SÓN LES PECULIARITATS D'AQUEST ESPAI, DE QUINA MANERA S'HI PODEN MOURE, QUINS ELEMENTS PODEN UTILITZAR, QUÈ ÉS EL SERVEI DE PRÉSTEC, ETC. 

ALLÀ HAN POGUT UTILITZAR I FULLEJAR ELS SEUS CONTES PREFERITS, TAMBÉ N'HAN POGUT DESCOBRIR DE NOUS TOT ADONANT-SE QUE NO SEMPRE CAL COMPRAR. TAMBÉ HAN POGUT ESCOLTAR EL CONTE D'UN CONILLET QUE SORTIA DEL CONTE. 

ELS NENS I NENES HAN ABRAÇAT ELS CONTES SIMBÒLICAMENT PER CONSOLIDAR EL FET QUE ELS LLIBRES S'HAN DE TRACTAR BÉ I S'HAN D'ESTIMAR PERQUÈ ENS ENSENYEN COSES MOLT BONIQUES I ENS AJUDEN A CRÉIXER, PENSAR I FER-NOS PREGUNTES. 

AIXÍ MATEIX, EN CADA DESPLAÇAMENT DE L'ESCOLA FINS AL "LLOC OBJECTIU", ELS NENS I NENES APRENEN A SORTIR EN GRUP PEL CARRER, TORNAR LA SALUTACIÓ A LES PERSONES QUE ENS DIUEN BON DIA, DEIXAR PASSAR LA GENT GRAN, CIRCULAR DEIXANT UN ESPAI PERQUÈ ELS VIANANTS PUGUIN SEGUIR EL SEU TRAJECTE, ETC.  EN DEFINITIVA, A ADAPTAR-SE AL SEU ENTORN SENSE ADONAR-SE'N.