dijous, 14 de juny del 2018

MENJAR SALUDABLE AMB "FRUTI GAME"

Famílies,

Ahir vam tenir una visita molt especial, la Panxacontenta i la Valentina Mandarina. Aquestes dues noies ens van portar el programa de "televisió" Fruti Game a la nostre classe.

Després d'instal·lar diverses càmeres perquè ens pogués veure tot el planeta va començar el programa on tots vam haver de passar unes proves sobre el menjar saludable i no saludable i quin estil de vida ens ajuda a tenir una millor salut.

Les proves consistien en escollir un menú saludable i classificar els aliments segons les vegades a la setmana que els podem menjar, descobrir quina de les moltes piràmides d'alimentació era la més idònia, endevinar quina fruita o hortalissa hi havia dins la caixa sense fer servir els ulls i per acabar fer un petit postres a base de fruita tallada i iogurt natural.

Va ser un activitat molt divertida i també interessant perquè ens va fer veure que encara podem millorar molts dels esmorzars que portem cada dia a l'escola.

Recordeu que alguns aliments com els sucs envasats i la bolleria l'hauríem de consumir de manera ocasional (un cop a la setmana com a molt)

Moltes gràcies als amics d'escoles verdes per portar-nos aquesta activitat.

Fins aviat!

Trobareu més fotos aquí