divendres, 13 de desembre del 2019

EL PRODUCTE FINAL DE LA NOSTRA II+D

Famílies,

Aquesta setmana hem elaborat el producte final de la nostra II+D: Com podem fer felices a les tortugues? Amb això acabem aquest fabulós itinerari que ens ha permès conèixer com són els éssers vius, en especial les tortugues, algunes emocions bàsiques, quins fets i estímuls les propicien...

Aquest invent té l’objectiu de visivilitzar si un membre de la família no és del tot feliç en aquell moment, per així poder buscar una solució entre tots.

El seu funcionament és molt bàsic: quan la tortuga té les potes amagades vol dir que hi ha quelcom que no va bé i per tant cladrà investigar “el qui” i “el què” per arreglar-ho entre tots.


Poseu-la a un lloc visible i accessible (té uns imans per la nevera) i cuideu-la amb el mateix amor que els vostres fills l’han fet. 

Recordeu, sobretot per aquestes festes, que tot i ser un aparell creat amb un objectiu determinat, la imaginació dels vostres fills i filles li pot donar múltiples utilitats a banda de l'explicada. Perquè no hi ha una joguina per un joc, ni un joc per una sola joguina. 

Fins aviat