dimarts, 28 de novembre del 2017

ECOLOGIA EMOCIONAL I PSICOMOTRICITAT.

DURANT LES SESSIONS DE PSICO HEM FET UN TREBALL D'ECOLOGIA EMOCIONAL.
L’objectiu: Conscienciar-nos tots plegats de la importància de tenir cura del nostre planeta TERRA
Hem començat la sessió mirant dos vídeos, un de l’escalfament del planeta terra:
 i l’altre del que podíem fer nosaltres per ajudar al nostre planeta , per tenir-ne cura i per estimar-lo:
Un cop hem parlat una mica del que havíem vist i com podríem ajudar al planeta a no escalfar-se tant, hem anat al gimnàs a fer la part pràctica:
Hem parlat de la respiració i de la manera d’inflar un globus, hem fet vàries respiracions, i qui ha pogut ha inflat el seu globus planeta. Qui no n’ha sabut, un amic l’ha ajudat.
Un cop inflats tots els globus, han dibuixat en el globus el que els hi agradaria que hi hagués al seu planeta, i seguidament han estat jugant amb ell.
Més tard, hem estat parlant de l’univers, dels planetes que havien vist en el primer vídeo i seguidament, hem presentat diferents planetes (pilotes de diferents mides i formes) i també un planeta que era molt més fràgil que els altres i que s’havia de tractar amb més cura i més suaument (era un globus gegant). Tots han pogut  jugar i gaudir amb tots ells.
Seguidament , hem dibuixat el nostre planeta globus gros. Cada nen ha vingut a dibuixar el que ell li agradaria tenir al seu planeta. Han  quedat uns planetes genials, llàstima que el de la primera sessió se’ns va explotar tot dibuixant-lo!!!
Per finalitzar la sessió, tots han pogut explicar el que hem après , si els ha agradat fer aquesta sessió i com s’imaginen el seu planeta ideal (que molts han dit que era el que hi havia dibuixat al globus.)
Una mica de relaxació per finalitzar la sessió, fent rodar els planetes per sobre seu i un imaginar i reflexionar sobre tot el que havíem fet.
Sembla que ha agradat la sessió i que tots n’hem tret un bon profit.



CLICA PER VEURE LES FOTOS