divendres, 19 de febrer de 2016

II+D "ELS FOLLETS CUINERS":FEM ESFERIFICACIONS

UNA DE LES ACTIVITATS QUE HEM FET DINS DE LA II+D DELS "FOLLETS CUINERS" HA ESTAT FER ESFERIFICACIONS.
PRIMER DE TOT ENS HEM RENTAT LES MANS...I SOM-HI!

QUÈ NECESSITEM?

200 ml d'AIGUA
30 ml D'ALGINAT
20 ml DE CLORUR DE CALCI
XERINGUES
POTS.

COM HO HEM FET?

1er- BARREGEM L'AIGUA AMB L'ALGINAT I HO REMENEM MOL BÉ.
2n- A PART, BARREGEM EL CLORUR DE CALCI AMB AIGUA I HO REMENEM MOLT BÉ.
3er- AMB UNA XERINGA XUCLEM L'ALGINAT ( QUE HEM BARREJAT AMB L'AIGUA ) I L'ANEM TIRANT A POC A POC DINS DEL POT ON HI TENIM EL CLORUR DE CALCI I L'AIGUA.
4art- JA TENIM LES ESFERIFICACIONS!

ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!

PETONS, CAVALLETS I FOLLETS.