dimecres, 9 de maig del 2018

AL RITME DE PARTÍCULES

Famílies,

L’Anna, la mare d’en Miquel, ens va parlar de les partícules: unes boletes petites que estan fetes les coses. També ens va explicar que depenent de com de juntes o separades estan nosaltres les veiem de 3 maneres:  líquids, sòlids i gas.

Per treballar aquest aspecte tan abstracte ens hem convertit en partícules per així conèixer bé com es mouen, com s’ajunten i es separen i quan i per què estan juntes o separades. Ens hem ajuntat tant com les partícules d'una taula, ens hem mogut com les partícules de l'aigua i hem corregut tan ràpid com les partícules de gas. Quina passada!

Interpretar un rol (partícules) amb el cos ens ajuda a conèixer a fons el contingut perquè depenen del context que els donem, els nens i nenes s’han de moure, relacionar i interaccionar d’una manera molt determinada que els requereix conèixer bé.

El moviment i la dramatització ens ajuda a transformar una activitat estàtica, abstracta i, en definitiva, molt difícil d’entendre a P5 amb un joc animat i divertit que ens permet a entendre el món on vivim

Us atreviu a jugar a partícules a casa?

Fins aviat!