dimarts, 21 de maig del 2019

ESCOLLIR AMB CONSCIÈNCIA. ANALITZEM ELS PRODUCTES QUE MENGEM.


Famílies,

Tot i tenir el teatre a tocar aquesta setmana hem fet un pas de gegant a la II+D. Durant aquests dies hem après a veure alguns dels productes que consumim habitualment amb uns altres ulls. Hem vist com la publicitat dels processats i/o productes poc saludables és poc fiable, per això, hem parlat d’algunes de les “trampes” que aquestes empreses fan servir per  fer-nos venir ganes de comprar-los.

De la mà amb aquest tema, hem iniciat el treball d’interpretació de les etiquetes i hem aconseguit elaborar 4 pautes bàsiques per detectar si un producte és més o menys saludable.

Hem de tenir clar que aquesta part de l’itinerari d’aprenentatge no té l’objectiu d’apartar/abolir un producte concret de la nostra dieta, sinó, que pretén donar-nos les eines necessàries per escollir amb consciència un producte o un altre.

Fer-nos grans comporta prendre decisions i el coneixement ens ajuda fer-ho amb responsabilitat.

Demà toca treball de camp i anirem “a primera línia de foc”, al supermercat, a analitzar diferents productes.

Potser, a partir d’ara, les compres s’allarguen una mica més del compte per llegir les etiquetes dels productes.

Fins aviat.