Famílies,
Ahir va venir l'experta d'aquesta II+D.
La Vanessa, mare d'en Roger de 5è és Enginyera d'aliments i treballa a una empresa que es dedica a vigilar que els aliments que comprem no ens puguin fer mal.
La seva exposició va ser molt complerta, però a banda de refrescar algunes de les afirmacions que ja sabíem, vam conèixer com ha de ser un bon esmorzar i quins tipus d'aliments ha de contenir. L'esmorzar és el segon àpat més important del dia i per això ens ha anat tan bé saber com fer-lo bé.
Hem de dir que el més impactant de la visita va ser una petita sorpresa que la Vanessa ens va fer. Just abans d'acabar ens va deixar provar una font de proteïnes que cada dia està més present arreu del món, els insectes. Concretament qui va voler va poder provar cucs i llagostes!
Moltes gràcies Vanessa per la teva professionalitat i la sorpresa que ens vas fer.
Fins aviat.
Més fotos aquí