dijous, 15 d’octubre del 2020

QUIN PEU CALÇO? II+D: COM HEM CRESCUT?

Famílies,

Aquests últims dies hem estat mesurant-nos de diferents maneres per tal de recollir moltes dades sobre nosaltres i d'aquí un temps comprovar si hem o no hem crescut. 

A banda de l'alçada, una de les activitats que ens ha portat més feina aquests dies ha sigut saber el peu que calcem. Per començar hem vist com hi ha més d'una manera de mesurar el peu i que segons els país o regió apunten uns números o uns altres. Ha quedat clar que ens havíem de fixar amb els que estan sota les lletres EU (European Union). 

L'altra part complicada ha sigut que els nostres peus mesuren uns números molt alts (de dues xifres) i molts no els coneixem. Ara bé, amb aquesta activitat hem fet un tastem per quan arribem a primer. 

Amb totes aquestes dades hem pogut fer dues estadístiques. La primera més vivencial i  a on nosaltres hem fet de dades. La segona representant aquestes dades a través del nostre nom. Tant en una com l'altra hem interpretat la gràfica i hem pogut veure quins són els números més habituals, qui fa el peu més gran, qui el més petit...

Potser ara quan anem a comprar sabates ja sabran a on buscar el número de peu. 

Una abraçada

Més fotos aquí