dimarts, 14 d’octubre del 2014

El Racó d'observació. Una mirada per a veure-hi.

Hola famílies,

Amb aquesta entrada us presentem el Racó d’observació  que hem elaborat gràcies a les aportacions que  els vostres fills/es ens han fet arribar.

Aquest espai recull un bon grapat d’elements naturals típics d’aquesta època de l’any que ens permeten oferir una gran quantitat de formes, colors, textures i olors, però sobretot ens aporten un bon grapat d’idees i interrogants a resoldre.

Amb l’ajuda d’una lupa intentem propiciar una observació activa dels elements. El nostre objectiu és el desenvolupar una mirada atenta i curiosa que susciti certes preguntes i  interrogants a resoldre sobre tot allò que ens envolta. Aquesta mirada -més “científica”- de les coses  permetrà  que els vostres fills i filles vagin elaborant uns models i uns esquemes sobre la forma, la funció, la relació entre aquestes dues, la relació amb altres objectes no observats a priori ... dels objectes i elements del nostre context. 

Us animem també, a que mica en mica des de casa anem despertant aquest mira atenta i curiosa, que qüestioni les coses i les intenti resoldre, és a dir, comencem a construir una mirada que els ajudi a veure-hi.